Even kennismaken ...

Wat ooit begon als een hobby, is met de jaren uitgegroeid tot een ware passie. Geregeld ga ik op brocante- en antiekmarkten op zoek naar mooie en leuke spullen voor het interieur. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar de typisch Engelse woonstijl, die warmte en gezelligheid uitstraalt. De meeste artikelen zijn dan ook afkomstig uit Engeland.

Bijna alle spulletjes hebben al een heel leven achter de rug, wat ze uitstraling, charme en karakter geeft. Vooraleer de artikelen te koop worden aangeboden, worden ze opgekuist, opgeknapt en desnoods gerestaureerd. Natuurlijke materialen zoals hout en leder krijgen een behandeling die de vaak mooie, oude patina doet herleven. U mag van de artikelen uiteraard geen nieuwwaarde verwachten. Ik probeer wel om alles zo correct en eerlijk mogelijk te omschrijven. Mankementen of gebreken die storend kunnen zijn, worden steeds vermeld.

Het aanbod verandert zeer geregeld. Kom daarom af en toe eens een kijkje nemen, misschien vindt u wel dat ene stuk dat nog ontbrak in uw interieur. 

Ik hoop dat u net als ik plezier beleeft aan de mooie spullen en geniet van de sfeer van warm en gezellig wonen …                       

Ingrid